tirsdag 4. mai 2010

valpene 5 uker;)











her går tiden alt for fort! det har jeg vel sagt før også men den gjør jo det!!!
valpene er i full sving om dagen, leker og herjer med alt de får tak i, drikker vann og spiser valpemat (men vil gjerne ha litt melk enda når de får;) og i det ele tatt, de er små hunder nå ikke marsvin lengre!
de er med ut mye oftere, orker mer og i det hele tatt!
vi har også øvd en del på å kjøre bil det siste, lengste turen var til drøbak og det gikk uten problem! da sitter de i uret sammen kira som er veldig glad i å kjøre bil så vi får håpe det smitter over!;)
både petter og kari har vært her mer også, noe jeg setter stor pris på så de får sett valpene og utviklingen og at valpene får mulighet til å bli litt mer kjent med de før de skal dra hjem med de!! fått tatt noen nye bilder også, mest ute i hagen da jeg har en tendens til å glemme kamera når vi er ute og farter, men skal bli flinkere til det også!;)bildene er fra når kari var her i går og det er ikke alltid lett og ta bilder når man har valper i linsa og hengene i kamerastroppen;) det er også øving på å komme opp og ned av verandakanten! sex har faktisk klart å klatre seg opp dette også mens petter var her! lille frøken show off;)
ha en fin dag alle sammen;)

3 kommentarer:

  1. Nu är de helt underbara! Så söta med de små stumpsvansarna :)
    Kram

    SvarSlett
  2. Så fina :) Det är en alldeles underbar tid nu när de upptäcker massa saker och bara är så ljuvliga.
    ha d fint Kram

    SvarSlett
  3. Therese og Burre5. mai 2010 kl. 01:17

    Skikkelig søte!!

    SvarSlett