torsdag 22. april 2010

tre og en halv uke gått allerede?

tiden går litt fort her synes jeg!
valpene kommer seg ut av kassa selv og løper rundt som noen små gærninger her;)
men veien er kort fra masse action til sove godt og det er fryktelig facinerende og se;) i går hadde vi en kjempekoslig dag her, Kari som skal ha Flax kom på formiddagen og ble til kvelden! Fikk lagt en plan for sommeren med sporprøver og litt sånn så da får vi håpe vi klarer det;) valpen skal nok ikke gå no spor prøve men hun har en stabby hund fra før og hun er god på spor så da må man jo slenge seg med om man skal lære noe;)
petter som skal ha Sex (kommer aldri til å venne meg til å si det hihi;)
kom også etter jobb og vi ble sittende hele gjengen og skravle noen timer!
vaffler klarte vi også å lage så det var hyggelig!!
dagens kommentar var vel når petter skulle dra og han hadde vært så heldig å få en fortønne med hundeleker og godis i gave og presterer å si at han var så glad for han hadde fått en heeel eske med Sex leketøy!! ha ha da lo vi godt, skal bli morro å høre alle kommentarer som kommer til å komme etterhvert!
vi fant jo også ut at det kunne bli litt sketchy for petter`s del da i Norge har man lov å selge Sex men ikke kjøpe! og petter skal jo faktisk kjøpe sex av meg så vi fant ut at det var best å gjøre opp i kontanter da det ikke hadde vært så fint å ha penger på konto som var pga salg av SEX;)
he he litt morro må man jo ha;)

ønsker alle en flott kveld!;)
klem fra oss!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar